spring naar de inhoud spring naar de navigatie

Sandra den Hollander

Sandra den Hollander is jurist, orthopedagoog en EFT-registertherapeut®, met als werkzaamheden het gehechtheids- en persoonlijkheidsonderzoek, partner-relatietherapie, mindfulnesstraining, alsmede behandeling van ouders en kinderen rond gezins- en opvoedingsproblemen. Aanvankelijk opgeleid tot strafrechtjurist is zij steeds meer geïnteresseerd geraakt in de psychologische – en persoonlijkheidsontwikkeling van betrokkenen bij delicten. Van daaruit heeft ze zich verder gespecialiseerd op het gebied van psychodiagnostisch onderzoek naar gehechtheidsstijlen en onverwerkt trauma en verlies middels het Gehechtheidsbiografisch Interview (GBI) en Parent Developmental Interview (PDI), en is ze zich gaan toeleggen op behandelingen.

Sandra is internationaal gecertificeerd EFT-therapeut (ICEEFT) en gecertificeerd ABFT-therapeut (Katholieke Universiteit Leuven). Daarnaast is zij aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie (NVRG), de Nederlandse Vereniging van Pedagogen en Onderwijskundigen (NVO) en ingeschreven in het kwaliteitsregister van de Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ). Sandra is gecertificeerd als categorie 1 trainer bij de Vereniging Mindfulness Based Trainers Nederland en Vlaanderen (VMBN), en geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO), het kwaliteitsregister voor docenten.

Binnen maatschap Den Hollander Van den Broek biedt Sandra individuele behandeling (MBCT, mindfulness based cognitive therapy), partner-relatie therapie en gezinstherapie aan.